GDPR handler i overvejende grad om ledelse

Forestil dig en lejer som skal fraflytte en af dine boliger. Lejeren møder op til det aftalte syn og lejeren synes faktisk boligen er pæn og ren. Lejeren føler sig klar til at aflevere nøglerne 🔑.

Lejeren og synsmedarbejderen mødes og et eller andet går galt i kommunikationen 📆. Resultatet er et overslag på en flytteregning som er væsentlig højere end lejeren i sin vildeste fantasi havde forestillet sig 🤷‍♀️.

Lejeren slå det hen og tænker, at den endelige flytteregning bliver nok lavere – men sådan går det ikke og den endelige flytteregning er faktisk lige så høj som på synsrapporten. 🤷‍♀️👀.

Lejeren vælger at betale flytteregningen, men et eller andet nager og lejeren beslutter sig for at kontakte din virksomhed for få oplyst hvilke data der er gemt og ønsker at gøre brug af retten til at blive glemt.​ ❓

Hvad gør du nu ?​

1. Det er easy peacy for det har vi fuldstændig styr på i min virksomhed og sender opgaven videre 👍​

2. Du tænker – det tror jeg ikke vi har styr på og du indkalder relevante ledere og medarbejdere så sagen kan blive lukket 🤞 men der skal flere møder til før sagen bliver lukket​

Hvis du godt kunne tænke dig at svare 1 – Det er easy peacy – så har  LumbyePro løsningen. Læs vedhæftede og vi kan få lagt en plan som sikre, at du tænker – Det er easy peacy.